Fotonentherapie

Fotonentherapie kan goed ingezet worden bij alle processen waarbij het lichaam bezig is te herstellen: infectie, ontsteking, wondgenezing

Om te kunnen leven hebben we licht nodig. De natuurlijke directe bron van fotonen is de zon, het lichaam neemt ze op via de ogen en de huid. Een indirecte bron van fotonen is onze voeding: via fotosynthese in planten wordt zonlicht opgeslagen in planten. Ons lichaam kan ook fotonen van andere lichtbronnen dan de zon opnemen, maar dan moet dit licht aan specifieke kenmerken voldoen. Dit vermogen van ons lichaam vormt de basis van fotonentherapie.
Deze moderne therapievorm waarbij lichtenergie in de vorm van fotonen wordt overgedragen aan het lichaam. Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd om zichzelf te herstellen en te genezen. Voor de toepassing van deze therapie wordt gebruik gemaakt van Photon aparaat . Dit apparaat produceert een speciaal soort licht. Fotonentherapie geeft zeer goede behandelresultaten.
Fotonentherapie kan dus goed ingezet worden bij alle processen waarbij het lichaam bezig is te herstellen: infectie, ontsteking, wondgenezing. Wanneer fotonentherapie wordt toegepast heeft dat ook invloed op de productie van endorfinen. Endorfinen lijken in hun werking op morfine.

Fotonentherapie

Tijdens de behandeling van 60 minuten wordt gebruikt gemaakt van diverse verschillende soorten licht en kleuren met moderne apparatuur. In combinatie met acupunctuur en homeopathie geeft dat een verbluffend resultaat tegen ziektes zoals lyme, chronische vermoeidheid, burn-out, migraine en nog veel meer.