Voedsel-intoleranties

De oorzaak is mogelijk dat het immuunsysteem, vaak na een lange reeks van jaren, door factoren als voeding, milieu, stress, reststoffen van infecties enzovoort, ernstig is verzwakken nu ‘anders reageert’. Dat komt tot uiting in soms vage verschijnselen .

Maar ook kan intolerantie aan voedingsmiddelen genetisch bepaald zijn. waar je wel aan kunt werken is dat je weet waar jouw lichaam intolerant aan is.
Voedsel Allergie : Als je voor een bepaalde stof allergisch bent, reageert je lichaam meteen. Het immuunsysteem laat direct alle alarmbellen rinkelen en je begint te niezen, je ogen gaan branden, plekken op je huid zetten op of gaan ontzettend jeuken, je krijgt hoofdpijn, buikpijn of wordt benauwd. Dat gebeurt allemaal niet bij voedselintolerantie.
Veel voorkomende voedsel intolerantie : koemelk, suiker, gist, gluten en/of tarwe, zout , chocolade ,Koffie, Aardappel , Notten en nog veel meer.
De Diagnose : Door de polsslagader ( polsdiagnostiek) te voelen in combinatie met specifiek filters kan ik vaststellen welke regelsystemen in het lichaam niet meer goed functioneren. Zo kan ik opsporen waar het probleem precies zit en welke stof(fen) de boosdoeners zijn.
Ondersteuning : De zo vastgestelde storingen kunnen dan vervolgens behandeld worden via het prikken van oor acupunctuurpunten, maar ook via het voorschrijven van een serie gemende en complexe homeopathica of een orthomoleculaire suppletie. Via bepaalde filters worden deze middelen dan getest.

Behandeling van voedselintolerantie 

Tijdens een behandeling van 60 minuten wordt het lichaam geanalyseerd….